Häng med på insidan av Wilson

Wilsonbloggen

17/10 2008 av Wilsonbloggen

Tillbaka där det en gång började

Fredag kväll. Snart ännu en hektisk, men ack så rolig, arbetsvecka tillryggalagd. Imorgon, lördag, väntar Kalmars Gymnasiemässa där Wilson kommer finnas representerade. Vi fick ett samtal från en gammal lärare som undrade om vi kunde ställa upp för MedieprogrammetLars Kaggskolan. De behöver uppenbarligen lite förstärkning i jakten på elever i och med den hårdnande konkurrensen från nya skolor och framförallt fria sådana, och vad är väl bättre än Wilson? Nej, men skämt åsido, givetvis måste vi ställa upp, det var ju trots där allt en gång började. Vi har dessutom fått nys om att fler gamla bekanta från vår skolgång kommer vara på plats, så det blir intressant att höra deras story om vad som hänt sen tiden i korridorerna på Kagg. Kanske hittar vi dessutom någon ny talang som kan blomma ut till en fullfjädrad Wilson inom ett par år? ' Ett litet axplock av artiklar från tiden då vi var talangerna.