Häng med på insidan av Wilson

Wilsonbloggen

15/12 2008 av Wilsonbloggen

Äntligen fullt stöd för PNG i IE6

För er alla som sysslar med webbdesign/utveckling så känner ni säkert till problemet med transparenta PNG bilder i IE6, dem fungerar helt enkelt inte. Det har funnits en hel uppsjö av lösningar men inget har haft fullt stöd för bakgrunds bilder och dess positionering. Men nu har det äntligen kommit en lösning. Drew Diller www.dillerdesign.com har lyckats knåpa ihop ett script som verkar lösa problemet. Jag har inte testat det fullt ut men har gjort en del tester och än så länge fungerar den klockrent. Du kan ladda ner och läsa mer om det här. Skriv gärna någon kommentar om ni hittar något fel eller liknande. Det ska blir väldigt intressant att se om detta är den ultimata lösningen för PNG-problemet. Creed till Erik som kom in med tipset!