Häng med på insidan av Wilson

Wilsonbloggen

13/1 2009 av Wilsonbloggen

Woodtechniques releasedag

Denna tisdag är inte en helt vanlig tisdag utan det är en dag då Woodtechnique visar upp sitt nya riktiga jag på webben. woodtech För ett tag sedan fick Wilson uppdraget att ta fram en ny webblösning för Woodtechnique och nu ett par månader efter står vi idag på releasedagen och resultatet är vi mycket nöjda med. Hemsidan andas Woodtechiques grafiska profil med de ljusbruna linjerna och de gröna färgerna. Menyn är ren och tar inte för mycket öga från informationen som är det väsentliga på hemsidan. För alla er som är intresserade av tillverkning av kök, fönster, dörrar, trappor, inredning, golv, hemmamöbler eller något annat i trä? Behöver du standard- eller specialverktyg då är www.woodtechnique.se ett ställe att titta in på.