Häng med på insidan av Wilson

Wilsonbloggen

22/4 2009 av Wilsonbloggen

Kidnappad

Det var till vår stora förskräckelse vi möttes av följande lapp när vi kom till jobbet denna onsdag morgon. Kidnappad "Vi har katten! Lösensumman 1 miljon sek läggs i en svart sopsäck och placeras utanflr Sayswhos dörr. PS. Vi klipper en klo i timmen... /Simbas vänner" Vi har tagit åtgärder och är gärningsmannen på spåren. På brottsplatsen hittades fotspår som vi har följt upp och just nu kontrolleras skor på personer som har befunnit sig runt brottsplatsen vid brottets tidpunkt. Vi vill också meddela att vi inte kommer vika oss för villkoren som gärningsmannen har lämnat och vi hoppas att personen i fråga förstår att vi kommer inte glömma denna fruktansvärda gärning. Vi återkommer med mer information inom kort.