Häng med på insidan av Wilson

Wilsonbloggen

1/12 2009 av Wilsonbloggen

WilsonHasse

WilsonHasse Hej, jag heter Hasse Hofvergård och är sedan 1:a november en Wilson. Känns bra. De är fina grabbar hela bunten och jag tycker att jag snabbt har blivit en i gänget trots att jag är något år äldre än snittet. Tidigare drev jag reklambyrån Sayswho och delade lokaler med Wilson Creative så det var väl ingen högoddsare att jag skulle hamna i det gröna laget förr eller senare. Nu blev det i samband med flytten till nya lokalerna och det gick väl inte att hitta ett lämpligare tillfälle för WC med tanke på hur mycket jag har burit upp här... På mitt nya jobb är det tänkt att jag ska fungera som Art director och projektledare. Dessutom kommer jag bidra med lite trygghet och livserfarenhet. Slutligen är jag ansvarig för skötseln av våra guldfiskar. Det var väl allt för närvarande. Återkommer inom kort med min 2009-lista. Vi ses. H