Häng med på insidan av Wilson

Wilsonbloggen

15/2 2012 av Fredrik Löfgren

Ett år med Egoboost Magazine

Egoboost Magazines omslag under 2011, designade av Wilson Creative.

För ganska exakt ett år sedan var jag och kollega Westerlund på konferens i London med nätverket Yeos – Young Entrepreneurs of Sweden. Här träffade vi Isabella Löwengrip, förmodligen mer känd som "Blondinbella", för första gången. Isabella berättade att hon tänkte starta upp ett nytt magasin som skulle peppa unga kvinnor, Egoboost Magazine.

Någon vecka efter hemkomst meddelade Isabella att det hade strulat till sig med de som skulle formge magasinet. Här kom alltså vi på Wilson in i bilden istället. Allt gick fort och snart satt vi och tog fram en helt ny profil och layout för Egoboost Magazine.

Efter ett mycket bra samarbete med en duktig redaktion och framförallt redaktionschef Josefin Knave hade vi gjort samtliga fem nummer och flera uppmärksammande reklamkampanjer under 2011. Vid årsskiftet aviserade Josefin att hon skulle vidare i karriären samtidigt som man på Egoboost bestämt sig för att anställa en layoutare inhouse. Så efter fem nummer tackade vi på Wilson för oss och önskar nu Egoboost-gänget lycka till framöver!