Granne med gästhamnen i Kalmar ligger anrika Baronen Köpcenter. Vi på Wilson Creative har producerat en ny grafisk profil som passar målgruppen bättre. Dessutom hjälper vi till med all möjlig löpande marknadsföring.

Baronen

11/12 2012

Projekt: Annonsering

Kategori: Print

Nu är det hjul igen

Förra julen arrangerade Baronen en tävling där vinnaren gled hem i en sprillans ny Mini. Det blev succé med en milt sagt kaosartad utlottning där tusentals förväntansfulla lottinnehavare deltog. I år kör vi igen - denna gången med en liten go Audi A1 som vinst. Handla för 500:- så har du chans att vinna kärran. Läs mer på baronen.se

Baronen

2/7 2012

Projekt: Annonsering

Kategori: Design, Print

Sommarannons 2012

SOMMAR by BARONEN. På Baronens köpcentrum finns allt man behöver för hemmet och trädgården. En kylbag med jordgubbar på t.ex.

Baronen

11/3 2011

Projekt: Grafisk profil

Kategori: Design, Print

Nya visitkort hos Baronen

Nu har Baronen fått nya stiliga visitkort. Passa på att byta ett med Baronens centrumledare Maria Sampson nästa gång du träffar henne.

Baronen

14/2 2011

Projekt: Marknadsföring 2011

Kategori: Design, Print

Studenterbjudande

I helgen deltog Baronen på Karma2011 där de delade ut riktigt schyssta erbjudande till Kalmars studenter. Vi passade dessutom på att göra ett modereportage direkt ifrån Karma som nu ligger på Baronens Facebook-sida.

Baronen

11/2 2011

Projekt: Marknadsföring 2011

Kategori: Koncept

Är du Baronens nästa moderedaktör?

Baronen letar efter en tjej eller kille som älskar mode och vill bli deras nya moderedaktör. Vi har hjälpt till med idé och marknadsföring inför Baronens nya satsning på en moderedaktör. Håll ögonen öppna under våren så kommer du se mer av denna redaktören.

Baronen

23/12 2010

Projekt: Marknadsföring 2010

Kategori: Design, Print

Julannonser

Julen närmar sig med allt som det innebär och det händer massa inom handeln i Kalmar. Vi började månaden med att berätta om allt som händer på Baronen just nu. Och det är en hel del. Ju närmare julen vi kom desto mer rätt kändes det att att bara förmedla det enda viktiga som en kund kan behöva veta en dag innan julafton: Vi har öppet idag också.

Baronen

20/8 2010

Projekt: Marknadsföring 2010

Kategori: Design, Print

Annonser

Vi har gjort lite snygga annonser för Baronen nu när skolan börjar och hösten närmar sig.

Baronen

15/4 2010

Projekt: Grafisk profil

Kategori: Design, Grafisk Profil

Ny grafisk profil

Det var dags att fräscha upp Baronens grafsiak profil så de vände sig till oss på Wilson Creative. Baronen ville gärna behålla sin inarbetade logotyp. För att få en ny känsla valde vi att lägga logotypen negativt mot färgad bakgrundsplatta i fräscha kulörer. Ur logotypen togs det diamantformade mönstret fram. Detta skapar igenkänning och kan användas till en mängd saker så som flaggor, merchandise, annonser etc.