Digitalbutikerna

Digital Butikerna är en av de ledande aktörerna inom digital-tv på den svenska marknaden och består av ca 70 butiker utspridda över hela landet. Företaget är en del av Electra Sweden AB.

Digitalbutikerna

3/7 2014

Projekt: Digitalmagasinet

Kategori: Design, Print

Ett eget magasin för Digitalbutikerna

Under våren skapade vi Digitalmagasinet - Digitalbutikernas egna magasin fullt av nyheter och teknik. I tidningen kan du läsa om allt från de senaste tekniknyheterna till nostalgiska artiklar och intervjuer med folk mitt i teknikbranschen. Det är ett magasin för alla som gillar teknik och är nyfikna på både dåtid, nutid och framtid.

Digitalbutikerna

17/7 2012

Projekt: Grafisk Profil 2012

Kategori: Design, Grafisk Profil

Grafisk Profil 2012

Sedan vårt samarbete inleddes med Digitalbutikerna har vi parallellt arbetat med att ta fram en grafisk profil som tillgodoser Digitalbutikernas alla behov år 2012 – och många år framöver, naturligtvis. Den nya profilen omfattar alltifrån färger och typsnitt till butiksskyltar och digitala miljöer. Självklart har även DC-konceptet, med Digitalbutikernas egna Digitala Coacher, fått ta stor plats i den nya profilen.

Bara en Digital Coach får dra på sig dessa åtråvärda plagg.Gatupratare De-Luxe.Close-Up på DC-konceptet.

Digitalbutikerna

16/4 2012

Projekt: Digital Coach

Kategori: Koncept

Digitala Coacher

Vi har tagit fram ett nationellt koncept för DigitalButikerna. Det går ut på att de, till skillnad från sina konkurenter, inte har några säljare. Nej, de har rådgivare och specialister. Eller Digitala Coacher om man så vill.

En digital coach  hjälper dig att analysera dina behov och utifrån det, hitta rätt produkter. De finns helt enkelt där för dig, alltid redo att guida dig i teknikdjungeln. Och när du har bestämt dig för vilken utrustning du ska ha, ja då kommer DC:n hem och installerar. Inga konstigheter.

Digitalbutikerna

3/4 2012

Projekt: digitalbutikerna.se

Kategori: Design, Webb

digitalbutikerna.se

I ett vidare led i nyprofileringen av DigitalButikerna hade nu turen kommit till webben. Vi skapade en informativ webbsida där DC-konceptet fick en central roll. Resultatet blev en ljus och fräsch webbsida där besökaren möts av en interaktiv Digital Coach som berättar varför man ska ha en egen DC. Se resultatet på www.digitalbutikerna.se.