Egoboost Magazine

Egoboost Magazine är en tidning som Isabella Löwengrip, alias Blondinbella, drog igång i början av 2011. Tidningen ska inspirera och få unga kvinnor att våga göra karriär. Vi på Wilson tog fram tidningens grafiska profil, layoutade hela tidningen under det första utgivningsåret och har dessutom gjort en rad uppmärksammade reklamkampanjer för tidningen och dess systertidningar. Tidningen ges ut av Moderna Tidskrifter.

Egoboost Magazine

1/12 2011

Projekt: Egoboost Magazine #5

Kategori: Design, Print

Egoboost Magazine #5

Egoboost Magazine nummer 5 – decembernumret och således det sista numret för året – fick en ljus men ändå julig look.

Egoboost Magazine

1/11 2011

Projekt: Egoboost Magazine #4

Kategori: Design, Print

Egoboost Magazine #4

Novembernumret av Egoboost Magazine förärades med gräddiga toner på en varm orange bakgrund.

Egoboost Magazine

3/10 2011

Projekt: Tunnelbanekampanj, oktober 2011

Kategori: Design, Print

Tunnelbanekampanj, oktober 2011

Efter försommarens positivt uppmärksammade tunnelbanekampanj ville Moderna Tidskrifter spinna vidare på samma koncept. Den här gången presenterades dessutom två nya titlar från förlaget; Basar och Moderna Resor.

Egoboost Magazine

1/10 2011

Projekt: Egoboost Magazine #3

Kategori: Design, Print

Egoboost Magazine #3

Egoboost Magazines oktobernummer fick ett riktigt höstigt omslag med inslag av vinrött och guld.

Egoboost Magazine

11/8 2011

Projekt: Egoboost Magazine #2

Kategori: Design, Print

Egoboost Magazine #2

Ett av sommarens hetaste magasin, Egoboost Magazine, har återigen berikats med Wilsondesign. Inför nummer två blev färgpaletten lite pastelligare samt att omslaget, passande nog, fick en somrigare och ljusare design. Kronan på verket blev en mintgrön metallicfärg som pryder just omslaget med tillhörande rygg. Tidningen återfinns bland annat på Pressbyrån och blir din för 55 spänn.

Moderna Hus och Egoboost Magazine.Moderna Hem.

Egoboost Magazine

21/6 2011

Projekt: Lanseringskampanj

Kategori: Design, Print

Tunnelbanekampanj, juni 2011

Som ett vidare led i lanseringskampanjen av Egoboost Magazine tog vi fram en kampanj ämnad för det största formatet i Stockholms tunnelbana. Moderna Tidskrifter, tidningsförlaget som Egoboost Magazine ligger under, ville även passa på att marknadsföra systertidningarna Moderna Hem och Moderna Hus.

Utmaningen var att hitta ett koncept som lyfte fram innehållet och som dessutom fungerade för tre helt olika tidningar. Lösningen bygger på att skapa nyfikenhet genom att visa annonserna redan i skiss-stadiet, alltså så som det brukar se ut hos reklambyrån. Allt lite skruvat förstås.

Omslaget kryddades med den härligt lysande PMS 812...... som också gör att tidningen sticker ut lite extra i tidningshögen.Ett frekvent återkommande typsnitt är Knockout, som onekligen gör skäl för namnet.Tidningen har överlag välfyllda sidor, mycket läsning med andra ord.

Egoboost Magazine

27/4 2011

Projekt: Egoboost Magazine #1

Kategori: Design, Print

Egoboost Magazine #1

Nu i dagarna kommer första numret av Egoboost Magazine ut. Vi har tagit fram tidningens grafiska profil och dessutom layoutat tidningen. Tidningens målgrupp består av unga kvinnor som är sugna på att göra karriär, så blev ledorden "power", "lyxig", men ändå "tjejig". Lösningen blev en kombination av dominant typografi, exempelvis med rubriker i "Knockout", och rena kvinnliga färger. Omslaget kompletterades dessutom med den stickiga rosa kulören PMS 812, vilket gör att tidningen sticker ut lite extra på tidningshyllan. Lust att kolla in magasinet så är det bara 55 spänn bort.

Egoboost Magazine

8/4 2011

Projekt: Lanseringskampanj

Kategori: Design, Print

Lanseringskampanj del 1: Utomhus

Under en period har vi på Wilson hjälpt till med Isabella Löwengrips senaste satsning, Egoboost Magazine. Vi har tagit fram tidningens grafiska profil och layoutat det första numret, som kommer finnas i butik i slutet av april. Vi står dessutom bakom lanseringskampanjen som i dagarna inleds med i första hand utomhusreklam.