Gyro i Hultsfred är ett unikt gymnasium som erbjuder utbildningar för de som vill arbeta i framtidens musikbransch. Skolans målgrupp är inte i första hand musiker, utan de som är intresserade av ljud- och ljusteknik, arrangörskap och musik-, film- och fotodistribution.

Gyro

18/11 2011

Projekt: Facebook

Kategori: Webb

Facebook DeLuxe

Gyro har en levande Facebooksida som uppdateras frekvent av elever och personal. Vi tyckte att de borde berätta lite mer om sin coola skola direkt på sidan. Det tyckte de också. Så här blev det.
Yes box!

Gyro

2/2 2010

Projekt: Prezi

Kategori:

Trött på Powerpoint?

Gyro vill, liksom vi på Wilson, alltid ligga i framkant när det kommer till teknik. Så istället för en vanlig trött Powerpoint-presentation har vi producerat en flashbaserad variant med verktyget Prezi.

Prezi är ett webbaserad presentationsprogram och verktyg för att förmedla information. Att använda Prezi är ett annorlunda sätt att tänka kring presentationer.  Du bygger upp hela din
presentation som en enda bild, och sedan visar du den genom att zooma in på olika nivåer och platser i presentationen. I och med att ”bilden” byggs i vektorformat går det att leka med olika storlekar och rotationer hur mycket som helst utan att tappa i kvalitet.

Resultatet blir både snyggt och flexibelt. 

Gyro

30/10 2009

Projekt: Döner

Kategori: Koncept

Säg hej till Döner!

Det här är Gyros maskot Döner. Han dyker upp på lite olika håll och hjälper till att kommunicera skolans värderingar och förhållningssätt. 

Gyro

22/10 2009

Projekt: gyrockcity.se

Kategori: Design, Webb

Webbsida - www.gyrockcity.se

Nu har vi gjort en ny hemsida till Gyro. Sidan fungerar både som ett skyltfönster för skolan och som informationsbärare till elever och föräldrar. Administrationen sköts enkelt och lätt av personal och elever med Drupal, ett open source-CMS-verktyg. På Gyro använder man sig av modern pedagogik där teori och praktik vävs ihop och detta lyfter vi givetvis fram. Kolla sidan här.