Kalmar kommun

Kalmar kommun kontaktade oss på Wilson Creative för att inleda kommunikationen med sina yngre invånare och detta blev starten för vårt samarbete. Vi har arbetat tillsammans sedan våren 2010 och tycker det är roligt att arbeta med en lyhörd och aktiv kommun som är på frammarsch. 

Visa projekt:

Alla
T-shirt.Tygkasse.

Kalmar kommun

8/2 2011

Projekt: Hej Kalmar!

Kategori: Design

Profilmaterial

Snart kommer du se stolta ägare av nya snygga kassar och t-shirts på gatorna i Kalmar. 

Kalmar kommun

12/1 2011

Projekt: Hej Kalmar!

Kategori: Design

Smultronställe

På hejkalmar.se finns en karta över Kalmars alla smultronställen. Vi har tryckt upp lite snygga klistermärken för dessa guldkorn. Klistermärkena pryder nu caféer, träningsområden, frisörer, ölhak och allt annat som har skickats in på hejkalmar.se. Att få ett klistermärke från Hej Kalmar! är bara det en liten kvalitetsmärkning i sig. Det är nämligen Kalmars invånare själva som tipsar och skickar in smultronställen.

Evenemang.Smultronkartan med smultronställen i Kalmar.Ett smultronställe.Artiklar som skrivs av en redaktion bestående av studenter från Linnéuniversitetet.Social Bonanza! Scannar av de sociala medierna och presenterar alla inlägg innehållande

Kalmar kommun

23/10 2010

Projekt: hejkalmar.se

Kategori: Design, Koncept, Webb

Säg hej till hejkalmar.se

Idag lanseras sajten hejkalmar.se som är en del i Kalmar kommuns kommunikationskoncept Hej Kalmar!. På hejkalmar.se får du koll på de hetaste evenemangen samtidigt och allt som händer. Det publiceras artiklar och spännande nyheter ifrån en redaktion bestående av studenter på Linnéuniversitetet. Sajten har dessutom samlat ett gäng Kalmarbloggare och Kalmars bästa smultronställen. På sidan finns även en tjänst som kallas Social Bonanza och som scannar av de sociala medierna och presenterar allt där Kalmar omnämns.

hejkalmar.se är nästan helt användargenererad och fungerar som en mötesplats för alla som vill hänga med i vad som händer i Kalmar. Vem som helst kan publicera ett evenemang eller en sökning. hejkalmar.se vill ha koll på allt som händer i Kalmar så inget är för stort eller för litet för att skickas in.

Kalmar kommun

20/10 2010

Projekt: Hej Kalmar!

Kategori: Design, Koncept

Koncept - Hej Kalmar!

Hej Kalmar! är ett kommunikationskoncept som ritkar sig till nuvarande och potentiella Kalmariter mellan 18 - 30 år. För att behålla en tillväxt av unga människor i Kalmar fick vi uppdraget att skapa en intressant plattform där kommunen kan kommunicera med dessa ungdomar. Projektet omfattar både idéer, strategier och produktion av bland annat webb och print. Målsättningen är att målgruppen ska få större intresse för Kalmar och allt som händer i kommunen.