Wilson Creative
03.Branding

Wilson Branding

Kommunikation kräver både hjärta och hjärna för att skapa engagemang. Vi kombinerar det med träffsäkert konceptarbete, storytelling och krispig design som höjer värdet på ditt varumärke.

Läs mer om Branding Ikon - pil

Branding

Oavsett om du vill utveckla ett befintligt varumärke eller skapa ett helt nytt så är Wilson byrån för dig. Vi anpassar upplägget 100% utifrån dina behov.

Läs mer
Läs mer om Design Ikon - penna och linjal

Design

Wilson talar det digitala designspråket flytande. Logotyp, färger, typografi - ja allt som behövs för en flexibel och användarvänlig grafisk profil.

Läs mer
Läs mer om Koncept Ikon - skylt/pil

Koncept

En bra idé når fram genom brus, algoritmer och annonsblockerare helt utan fusk. Och bra idéer är det roligaste vi vet när vi skapar kommunikationskoncept.

Läs mer
Läs mer om Illustration Ikon - vektorgrafik

Illustration

Unika och kreativa illustrationer bidrar till ett lättillgängligt och spännande varumärke. Ett effektivt och kul sätt att sticka ut i flödet helt enkelt.

Läs mer
Läs mer om Copy Ikon - bokstäver

Copy

Vi utvecklar en tonalitet som gifter sig med varumärket och skriver allt från blixtsnabba Facebook-inlägg till mer djuplodande content.

Läs mer
Branding & Design

Säg hej till teamet!

Har du ett gutt projekt som du vill diskutera får du gärna höra av dig.

Fredrik Löfgren - Art director

Fredrik Löfgren

Art director

Maila mig 070-396 01 56
Ella Lauberts - Art director

Ella Lauberts

Art director

Maila mig 070-532 73 58
Digital designer - Oskar Johansson

Oskar Johansson

Digital designer

Maila mig 073-804 89 99
Amanda Olofzon Larzon - Art director

Amanda Olofzon Larzon

Art director

(föräldraledig)
Martin Volmerson - Illustratör

Martin Volmerson

Illustratör

Maila mig 073-030 24 34
Figma logo
Brandpad logo
Creative cloud logo
Invision logo

Hör av dig!

Vad kan vi hjälpa dig med? Skriv några rader till oss så återkommer vi till dig pronto.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Branding

Branding baby!

Wilson Creative älskar branding och varumärkesutveckling. Ibland börjar vi från scratch men lika ofta tar vi ut en ny riktning för ett befintligt brand. När varumärkets vision, mission, position och tonalitet är på plats går vi vidare till den visuella identiteten som sammanställs i en grafisk profil. På så vis skapar vi igenkänning och en röd tråd i all vidare kommunikation. När vi har allt på plats så kanske det är läge att fila på ett smart kommunikationskoncept som skapar engagemang och varumärkeskännedom i målgruppen. Våra copywriters skriver tonsäker copy för reklamkampanjer, hemsidor, nyhetsbrev, sociala medier och kundtidningar.