Wilson Creative
03.Branding

Wilson Branding

Kommunikation kräver både hjärta och hjärna för att skapa engagemang. Vi kombinerar det med träffsäkert konceptarbete, storytelling och krispig design som höjer värdet på ditt varumärke.

Läs mer om Branding Ikon - pil

Branding

Oavsett om du vill utveckla ett befintligt varumärke eller skapa ett helt nytt så är Wilson byrån för dig. Vi anpassar upplägget 100% utifrån dina behov.

Läs mer
Läs mer om Design Ikon - penna och linjal

Design

Wilson talar det digitala designspråket flytande. Logotyp, färger, typografi - ja allt som behövs för en flexibel och användarvänlig grafisk profil.

Läs mer
Läs mer om Koncept Ikon - skylt/pil

Koncept

En bra idé når fram genom brus, algoritmer och annonsblockerare helt utan fusk. Och bra idéer är det roligaste vi vet när vi skapar kommunikationskoncept.

Läs mer
Läs mer om Illustration Ikon - vektorgrafik

Illustration

Unika och kreativa illustrationer bidrar till ett lättillgängligt och spännande varumärke. Ett effektivt och kul sätt att sticka ut i flödet helt enkelt.

Läs mer
Läs mer om Copy Ikon - bokstäver

Copy

Vi utvecklar en tonalitet som gifter sig med varumärket och skriver allt från blixtsnabba Facebook-inlägg till mer djuplodande content.

Läs mer

Hör av dig!

Långsiktig strategi, krispig design eller vass copy? Skriv några rader till oss så återkommer vi till dig pronto.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Figma logo
Brandpad logo
Creative cloud logo
Invision logo
Branding

Branding baby!

Wilson Creative älskar branding och varumärkesutveckling. Ibland börjar vi från scratch men lika ofta tar vi ut en ny riktning för ett befintligt brand. När varumärkets vision, mission, position och tonalitet är på plats går vi vidare till den visuella identiteten som sammanställs i en grafisk profil. På så vis skapar vi igenkänning och en röd tråd i all vidare kommunikation. När vi har allt på plats så kanske det är läge att fila på ett smart kommunikationskoncept som skapar engagemang och varumärkeskännedom i målgruppen. Våra copywriters skriver tonsäker copy för reklamkampanjer, hemsidor, nyhetsbrev, sociala medier och kundtidningar.