Branding & Design

Design thinking

Kommunikation kräver både hjärta och hjärna för att skapa engagemang. Vi kombinerar det med träffsäkert konceptarbete, storytelling och krispig design som höjer värdet på ditt varumärke.

Identitet

Vi är framför allt intresserade av varumärkets själ och hjärta, dess historia och kontext. När det är på plats kan vi utveckla en identitet och mejsla ut en digital kommunikationsstrategi.

Koncept

En bra idé når fram genom brus, algoritmer och annonsblockerare helt utan fusk. Och bra idéer är det roligaste vi vet när vi skapar kommunikationskoncept.

Design

Wilson talar det digitala designspråket flytande. Vi hjälper dig gärna med allt från logotyp och grafisk profil till layout och illustrationer.

Copy

Vi utvecklar en tonalitet som gifter sig med varumärket och skriver allt från snabba Facebook-inlägg till djuplodande content.

Branding & Design

Säg hej till teamet!

Har du ett gutt projekt som du vill diskutera får du gärna höra av dig.

Vill du prata branding och design?

Image background
Rädda världen med design

Kan man göra världen vackrare och mer hållbar med hjälp av design? Om vi börjar med ditt varumärke så har vi tillsammans tagit ett steg i rätt riktning. Vi älskar att mejsla ut en fin logotyp som blir navet i en grafisk profil / visuell identitet. På så vis skapar vi igenkänning och en röd tråd i all kommunikation.

BrandPad

Den grafiska profilen sammanställs i en digital BrandPad för maximal användarvänlighet. Här samlar vi allt från logo, typsnitt och färger till powerpointmall, wordmall, visitkort och mailsignatur. Här finns ett exempel på hur det kan se ut.