Wilson Creative

Sälj med ord - Copywriting

Copy

Med hjälp av vass copywriting säljer vi in ditt varumärke, produkt eller tjänst till såväl nya som redan övertygade kunder. Vi älskar det skrivna ordets kraft och anpassar tonalitet och budskap efter kanal för maximal effekt.

Människor + Google approves

Webbcopy

Webbcopy är texter utformade för hemsidor, sociala medier, bloggar och digital annonsering. Det som skiljer webbcopy från traditionell copywriting är att det inte bara är läsaren som ska fängslas av texten, även Google måste gilla den. Om inte Google hajar vad din text handlar om så riskerar sajten att ranka lågt i sökresultatet med följden att potentiella besökare helt enkelt inte hittar till dig. Så kan vi ju inte ha det, eller hur? Vi ser till att din webbtext är unik, innehåller rätt sökord/fraser och uppskattas av både riktiga människor och Google, oavsett kanal och enhet.

Läs mer om SEO här!

Content

Redaktionell Copy / Native

Behöver du innehåll till en kundtidning, nyhetsbrev, pressmeddelande eller native-annons? Vi skriver redaktionellt content med eller utan intervjuer men alltid med rätt tonalitet och flow.

Öländska hjärtan

Vi producerar kundtidningen Öländska hjärtan för Ölands Bank två gånger om året. Bläddra gärna lite och läs intervjuer med äkta öländska eldsjälar.
Läs Öländska hjärtan här

Case Öländska hjärtan
Emmy Karlsson