Reklambyrå i Kalmar och Stockholm

Wilson Branding

Söker du en vass reklambyrå som kan hjälpa ditt företag med branding, kommunikationsstrategi eller kanske en ny grafisk profil?

Hos oss på Wilson Creative får du en digital reklambyrå och digitalbyrå under ett och samma tak. Vi finns i både Stockholm och Kalmar men har uppdragsgivare i hela Sverige.

Branding

Branding och design är vår grej

Branding är en process för att skapa en unik identitet för ett varumärke. Det handlar om att definiera och kommunicera ett företags kärnvärden, personlighet, och positionering på marknaden.

Att skapa ett varumärke omfattar allt från varumärkesplattform och kommunikationsstrategi till design av logotyp och brand guidelines. Det involverar även att bygga upp en känslomässig koppling till målgruppen genom berättelser, upplevelser och kundengagemang.

Det finns många fördelar med branding och det yttersta målet med varumärkesutvecklingen är att skapa en stark, igenkännbar och varaktig relation mellan ditt varumärke och din målgrupp, vilket leder till ökad lojalitet, större marknadsandelar och affärsmässig framgång.

Läs mer om Varumärke Ikon - pil

Varumärke

Oavsett om du vill utveckla ett befintligt varumärke eller skapa ett helt nytt så är Wilson byrån för dig. Vi anpassar upplägget 100% utifrån dina behov.

Läs mer om varumärkesutveckling
Läs mer om Digital design Ikon - penna och linjal

Digital design

Är du ute efter pixelperfekt webbdesign, en ny grafisk profil eller något annat kul? Wilson talar det digitala designspråket flytande.

Läs mer om digital design
Läs mer om Koncept Ikon - skylt/pil

Koncept

En bra idé når fram genom brus, algoritmer och annonsblockerare helt utan fusk. Och bra idéer är det roligaste vi vet när vi skapar kommunikationskoncept.

Läs mer om konceptutveckling
Läs mer om Illustration Ikon - vektorgrafik

Illustration

Unika och kreativa illustrationer bidrar till ett lättillgängligt och spännande varumärke. Ett effektivt och kul sätt att sticka ut i flödet helt enkelt.

Läs mer om illustration
Läs mer om Copy Ikon - bokstäver

Copy

Vi utvecklar en tonalitet som gifter sig med varumärket och skriver allt från blixtsnabba Facebook-inlägg till mer djuplodande content.

Läs mer om copywriting
Engagemang och smart trams

Reklambyrå i Stockholm och Kalmar

Wilson Creative är en reklambyrå med uppdrag inom alltifrån idéburen välfärd till djurfoder. Tillsammans med våra kunder i hela Sverige bygger vi starka varumärken, långlivade kommunikationskoncept och lönsamma reklamkampanjer. Vi lever efter principen att all kommunikation vi utvecklar ska förtjäna sin plats i flödet genom att vara relevant, kärleksfull och nyskapande.

Vi har valt att inte nischa oss mot någon särskild bransch utan är alltid nyfikna på att lära känna företag som vill utveckla sitt varumärke med hjälp av engagerande kommunikation, vass design och kanske kanske en liten gnutta smart trams.

Inte bara en reklambyrå

Wilson Creative är en komplett digitalbyrå med tjänster inom webb, digital marknadsföring, branding och film. Men med tanke på begreppsförvirringen som råder så lyssnar vi i allra högsta grad om någon ropar efter en kreativ reklambyrå, inte bara i Kalmar och Stockholm utan i hela Sverige.

Utvalda logotyper av Wilson Creative

Logga: Öland
Tourism 2022
Logga: Kalmar FF
Sport 2023
Logga: Royal Design
Royal Design
E-Commerce 2012
Logga: Dillbergs
Retail 2023
Logga: Mister York
Mister York
Fast Food 2023
Logga: Haypp Group
E-Commerce 2020
Logga: Only Live
Only Live
Entertainment 2019
Logga: Evelid
Evelid
E-Commerce 2022
Logga: Strife
Tech 2023
Logga: Promas
Health 2022
Logga: MyQR
MyQR
Tech 2022
Logga: Svenska Elitserien
Svenska Elitserien E-Sport
E-Sport 2018

Letar du reklambyrå?

Vi hjälper dig gärna med varumärkesstrategi, ny grafisk profil, säljande copy eller marknadsföring och kommunikation i sociala medier. Skriv några rader till oss så återkommer vi till dig pronto.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Vanliga frågor kopplat till branding och reklambyrå

Hur skiljer ni er från andra reklambyråer?

Kan ni komplettera vår inhouse-avdelning?

Vad kostar branding?

Hur involverad behöver jag vara i brandingarbetet?