Copywriting som säljer

Copy

Med hjälp av vass copywriting säljer vi ditt varumärke, produkt eller tjänst till såväl nya som redan övertygade kunder.

Vi älskar det skrivna ordets kraft och anpassar tonalitet och budskap efter kanal för maximal effekt.

Copywriting

Copywriting som leder till handling

Copywriting är processen där man använder det skrivna ordet för att engagera mottagaren på en djupare nivå, väcka intresse och övertyga om ett visst budskap eller erbjudande. Med hjälp av en djup förståelse för målgruppens behov och önskemål, syftar copywriting till att skapa texter som framkallar en reaktion eller handling – vare sig det handlar om att köpa en produkt, anmäla sig till en tjänst eller till och med ändra en åsikt.

Detta löser en vanlig utmaning för många verksamheter: att kommunicera effektivt på ett sätt som inte bara informerar utan också övertygar och omvandlar intresse till konkreta actions. På Wilson Creative har vi flera erfarna copywriters som gärna hjälper dig med intressanta, informativa och underhållande texter anpassade för just din målgrupp.

Människor + Google approves

Webbcopy

Webbcopy är texter utformade för hemsidor, sociala medier, bloggar och digital annonsering. Det som skiljer webbcopy från traditionell copywriting är att det inte bara är läsaren som ska fängslas av texten, även Google måste gilla den. Om inte Google hajar vad din text handlar om så riskerar sajten att ranka lågt i sökresultatet med följden att potentiella besökare helt enkelt inte hittar till dig. Så kan vi ju inte ha det, eller hur? Vi ser till att din webbtext är unik, innehåller rätt sökord/fraser och uppskattas av både riktiga människor och Google, oavsett kanal och enhet.

Läs mer om SEO här!

Content

Redaktionell Copy / Native

Behöver du innehåll till en blogg, kundtidning, nyhetsbrev, pressmeddelande eller native-annons? Vi skriver redaktionellt content med eller utan intervjuer men alltid med rätt tonalitet och flow.

Öländska hjärtan

Vi producerar kundtidningen Öländska hjärtan för Ölands Bank två gånger om året. Bläddra gärna lite och läs intervjuer med äkta öländska eldsjälar.

Läs Öländska hjärtan här

Case Öländska hjärtan
Emmy Karlsson