Digital Love

Data och hjärta

Vi använder data för att förstå människors digitala beteenden och kombinerar det med hjärta. Det gör att vi kan ta fram smarta strategier för er digitala närvaro, innehåll som berör och kampanjer som säljer. Vi älskar dessutom att analysera data och omvandla den till något som är lättillgängligt och användbart för alla.

Analys

Data är grunden till smarta beslut och därför älskar vi att analysera den. Det är hjärtat i Digital Love och gör att vi aldrig behöver gissa oss fram. Google Analytics används ofta men vi har många fler ess i rockärmen.

Sociala medier

Det spelar ingen roll om du vill tramsa på TikTok eller ägna dig åt rekrytering på LinkedIn. Vi går way back med samtliga sociala medier och vet hur man får igenom rätt budskap, på rätt plats, mot rätt målgrupp, vid rätt tillfälle.

Strategi

Vi gillar långsiktiga relationer och långsiktiga planer. Därför jobbar vi ofta och gärna med allt från omfattande kommunikationsstrategier till lättillgängliga guidelines för sociala medier.

Google Ads

Vill du hamna längst upp i sökresultat på Google eller nå människor i hela världen via deras display-nätverk som består av miljontals webbplatser och appar? We got you.

Content

Fast vi brukar kalla det kärleksfullt innehåll. Plus smart, säljande och värdeskapande. Vi jobbar inte bara med digital marknadsföring utan planerar och distribuerar innehåll även i övriga kanaler.

Digital Love

Säg hej till teamet!

Har du ett projekt i behov av digital kärlek får du gärna höra av dig!

Visst låter Digital Love smaskens?

Image background
Hela godispåsen. Eller russin.

Digital Love är den totala paketlösningen för kärleksfull och framgångsrik digital närvaro där du kan välja att gå all-in på hela godispåsen eller plocka ut dina russin. På menyn finns allt från sociala medier-strategi och content till SoMe-kampanj och resultatrapportering i sociala medier som Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, YouTube och LinkedIn. För maximal effekt kompletteras detta med fördel av SEM i form av Google Ads-annonsering.

Och såklart: Storleken på Digital Love-samarbetet anpassas helt efter dina förutsättningar, ambitioner och budget.