Wilson Creative
Digital Love

Digitalbyrån Wilson

Digital Love är den perfekta paketlösningen för digital- och datadriven marknadsföring där du kan välja att gå all-in på hela godispåsen eller plocka ut dina favoriter. Vi använder data för att förstå människors digitala beteenden och kombinerar det med hjärta och kreativitet. Det gör att vi kan ta fram smarta strategier för sociala medier, content som berör och digitala marknadsföringskampanjer som säljer. Och vill du hamna högt upp vid sök på Google, ja då löser vi det med.

Läs mer om Analys Ikon - analys

Analys

Data är grunden till smarta beslut och därför älskar vi den. Dataanalys är hjärtat i Digital Love och gör att vi aldrig behöver gissa oss fram när vi tar din digitala närvaro till helt nya höjder med maxad konvertering som följd.

Läs mer
Läs mer om Sociala medier Ikon - mobiltelefon

Sociala medier

Det spelar ingen roll om du vill tramsa på TikTok eller ägna dig åt rekrytering på LinkedIn. Vi går way back med samtliga sociala medier och vet hur man får igenom rätt budskap, på rätt plats, mot rätt målgrupp, vid rätt tillfälle.

Läs mer
Läs mer om Digital strategi Ikon - skyltar/pilar

Digital strategi

Vi gillar långsiktiga relationer där alla drar åt samma håll. Därför jobbar vi ofta och gärna med såväl grundliga digitala kommunikationsstrategier till mer lättillgängliga guidelines för sociala medier.

Läs mer
Läs mer om Google Ads Okon - Google Ads

Google Ads

Vill du hamna längst upp i sökresultat på Google eller nå människor i hela världen via deras display-nätverk som består av miljontals webbplatser och appar? We got you.

Läs mer
Läs mer om Content Ikon - content

Content

Fast vi brukar kalla det kärleksfullt innehåll. Plus smart, säljande och värdeskapande. Vi jobbar inte bara med digital marknadsföring utan planerar och distribuerar innehåll även i övriga kanaler.

Läs mer
Digital Love

Säg hej till teamet!

Har du ett projekt i behov av digital kärlek får du gärna höra av dig!

Emma Sarhatlic - Specialist på digitala medier

Emma Sarhatlic

Specialist på digitala medier

Maila mig 070-710 63 27
Emma Hafsteinsdottir - Specialist på digitala medier

Emma Hafsteinsdottir

Specialist på digitala medier

Maila mig 070-515 37 41
Skräddarsydd digital kärlek

Digital marknadsföring är vår grej

Digital Love är en unik paketlösning för digital marknadsföring där vi skräddarsyr upplägget helt efter dina förutsättningar, ambitioner och budget. Analys av relevant data ligger till grund för alla beslut och är själva navet i Digital Love. Vi har full koll på hur man sticker ut i sociala medier och tar gärna fram enklare guidelines för SoMe eller mer omfattande digitala strategier. Och vill du jobba med smart och effektiv sökordsannonsering så är Google Ads en no brainer. Sist men inte minst: Vi producerar smart och värdeskapande content som får din målgrupp att gå bananas. Puh! Slut på meddelandet.

Visst låter Digital Love smaskens?

Image background