Wilson Creative

Content marketing

Content

Content handlar om innehåll, det hörs ju på namnet. Och ja, man skulle kunna prata om innehållsmarknadsföring men uttrycket Content Marketing har blivit standard så vi kör på det. Vi lägger stor vikt vid att innehållet ska vara relevant, producerat med kärlek och publiceras regelbundet. Och tillsammans med rätt analys och strategi så är riktigt vasst content en av Wilsons absoluta USP:ar.

Content

Bild, video, ljud, text

Content är ett samlingsnamn för det innehåll som Wilson producerar för webbsidor, sociala medier, kampanjer, nyhetsbrev, bloggar och så vidare. Det kan handla om bilder och SEO-anpassad text till webben, filmer för sociala medier och ljud till en podcast. Vi har ett stort team av Content Creators som producerar värdeskapande innehåll för just din målgrupp.

Läs mer om Foto Foto ikon

Foto

Fotografering i studio och ute på fältet. Vi grejar produktfoto, miljöbilder, porträtt och allt annat som placeras framför kameralinsen.

Läs mer
Läs mer om Film Film ikon

Film

Vi löser det mesta inhouse; från rejäla filmproduktioner lämpade för stora skärmar till affärsdrivande innehåll skräddarsytt för sociala medier i telefonen.

Läs mer
Läs mer om Animerad film Animering ikon

Animerad film

Vi producerar främst 2D, 3D och traditionellt animerade filmer för alla tänkbara ändamål. Extra roligt har vi när vår egen illustratör står för formen.

Läs mer
Läs mer om Copy Copy ikon

Copy

Vi utvecklar en tonalitet som gifter sig med varumärket och skriver allt från blixtsnabba Facebook-inlägg till SEO-optimerad webbcopy.

Läs mer
Illustration ikon

Illustration

Unika och kreativa illustrationer bidrar till ett lättillgängligt och spännande varumärke. Ett effektivt och kul sätt att sticka ut i flödet helt enkelt.