Sociala medier byrå för Paid Social

Sociala medier

Med annonsering i sociala medier, även kallat Paid Social, når du ut till både befintliga och potentiella kunder.

Wilson Creative är med hela vägen från strategi, innehållsproduktion, optimering, analys och rapportering för att marknadsföringen i sociala medier ska generera maximal affärsnytta.

Marknadsföring i Sociala medier - The Wilson Way

 • Vi är experter på paid social och jobbar med alla Sociala medie-plattformar
 • Vi anpassar sociala medier-strategin efter dina unika förutsättningar
 • Beslut tar vi med hjälp av noggrann dataanalys, aldrig magkänsla
 • Vi gör paid social till en bärande del av din digitala mediamix
 • För att skapa trygghet hos våra uppdragsgivare arbetar vi helt transparent
Annonsering i sociala medier gör Wilson till pristagare i Årets byrå.
Specialister på SoMe

Wilson Creative - din sociala medier byrå

Våra specialister på digitala medier har varit med länge och sett många Sociala medie-plattformar både komma och gå. I skrivande stund arbetar vi dagligen med plattformar som Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok och YouTube. Vi är nyfikna och håller oss ständigt i framkant när det kommer till nya förutsättningar och möjligheter i den snabbt föränderliga sociala medier-världen.

Facebook-logo
Instagram logo
LinkedIn-logo
YouTube-logo
TikTok-logo
Snapchat logo
X-logo
Pinterest-logo
Agilt och datadrivet

Sociala medier-annonsering stärker relationen med dina kunder

Wilson Creative är en kärleksfull och resultatdriven sociala medier byrå som hjälper dig och ditt företag att nå ut med varumärkesstärkande och säljdrivande marknadsföring i sociala medier. Organiska inlägg och annonsering i sociala medier stärker relationen med dina kunder och möjliggör interaktivitet från målgruppen. Ditt företag får snabbt värdefull feedback som kan användas för att optimera strategin runt budskap, format och kanalval och är man bara beredd att lyssna och lära så innebär sociala kanaler en fantastisk möjlighet.

För att sociala medier-annonseringen ska nå bästa effekt börjar vi med att ta fram en sociala medier-strategi utifrån dina förutsättningar och mål. Strategin är flexibel och ger utrymme för såväl långsiktighet som snabba förändringar. Vi arbetar agilt och datadrivet med allokering av annonsbudgeten så att resurserna används på ett lönsamt och hållbart sätt.

Hur funkar det att anlita Wilson Creative som sociala medier-byrå?

 • Vi börjar med att lära känna varandra och identifierar utmaningar och möjligheter
 • Vi lägger grunden till en sociala medier-strategi baserad på dina unika mål
 • Vi producerar värdeskapande content, publicerar och optimerar
 • Vi håller dig i loopen hela vägen och avslutar med en resultatrapport
 • Kostnaden för insatsen är alltid fast - inga tråkiga överraskningar
 • Vi delar gärna med oss av vår kunskap för att stärka beställarens SoMe-kompetens
Team Wilson Creative på Böda Sand, Öland
Paid social

Strategi, dataanalys och content för paid social

Arbetet börjar som vi har nämnt med en strategi för paid social. Vi ser över vilka sociala medie-plattformar som är mest relevanta utifrån verksamhet och målgrupp och lägger på så vis grunden för kreativ och effektiv marknadsföring med hög avkastning i sociala medier. Tack vare noggrann dataanalys slipper vi gissa utan kan ta våra beslut uteslutande baserat på faktisk data.

När strategi och analys är på plats går vi över till det som kanske är vår absoluta styrka, nämligen relevant content. Vi har ett professionellt team av copywriters, designers och filmkreatörer som står i givakt, redo att producera värdeskapande content som sticker ut i bruset.

SoMe är mätbart

Hur presterar din annonsering i sociala medier?

Den starkaste fördelen med annonsering i sociala medier är mätbarheten. Att mäta resultaten av insatserna ger oss ständigt nya insikter. Här får vi helt enkelt reda på vilka budskap, format och kanaler som fungerar bra och vad som kan förbättras. Den analysen ligger sedan till grund för vidare optimering och bidrar med idéer för framtida kampanjer. Att arbeta på det här sättet leder till smartare, mer effektiv marknadsföring i sociala medier på både kort och lång sikt.

Har du frågor om hur din närvaro och annonsering i sociala medier kan nå nästa nivå? Då kontaktar du oss bums!

Wilson Digital
Välj rätt och välj bort

Syftet med annonsering i sociala medier är att skapa värde för målgruppen

Att ha en strategisk och medveten närvaro i sociala medier är nyckeln till framgång. Ska man lyckas krävs såväl engagemang som resurser men framförallt ett syfte. Att finnas i samtliga tillgängliga sociala medier bara för att det förväntas av ett modernt företag är inte en bra idé. Då är det smartare att välja sina plattformar med omsorg och på så vis skapa värde för målgruppen med ökad lojalitet som följd. Marknadsföring i sociala medier går ju inte nödvändigtvis ut på att nå så många människor som möjligt, fokus ska snarare ligga på att nå ut till rätt människor.

Alla sociala medie-plattformar har avancerad funktionalitet för segmentering och anpassningar för att du ska nå ut till just din målgrupp med rätt budskap vid rätt tillfälle. Det yttersta målet är såklart att göra varumärkets målgrupp till ambassadörer och därför gör vi det lätt för dem att engagera sig och sprida ditt evangelium till sitt nätverk. För detta krävs engagerande innehåll och en löpande kommunikation.

Känns det komplicerat? Bara lugn, vi på Wilson Creative hjälper dig att välja rätt SoMe-kanaler, ställa in alla parametrar och ger dig på så vis verktygen för framgångsrik marknadsföring i sociala medier.

Vanliga frågor kopplat till Sociala medier och Paid Social

Vad är Paid Social?

Hur viktigt är bra annonsmaterial i sociala medier-marknadsföring?

Vilka sociala medieplattformar är bäst för företag?

Är Wilson Creative en renodlad Sociala medier-byrå?

Julia Karlsson projektledare på digitalbyrån Wilson Creative