Studio

Tystnad! Tagning.

Film skapar känslor, och vi skapar film. Allt från att skriva filmmanus till att rodda inspelningar och pilla med slutredigering. Vi gör animeringar och infografik som sticker ut och reklamfilmer som får affärerna att gå bananas i sociala medier. Och just det - vi fotograferar också.

Film

Vi löser det mesta inhouse; från rejäla filmproduktioner lämpade för stora skärmar till affärsdrivande innehåll skräddarsytt för sociala medier i telefonen.

Animation

Vi producerar främst 2D, 3D och traditionellt animerade filmer för alla tänkbara ändamål. Extra roligt har vi när vår egen illustratör står för formen.

Foto

Fotografering i studio och ute på fältet. Vi grejar produktfoto, miljöbilder, porträtt och allt annat som placeras framför kameralinsen. Självklart lägger vi ett ton kärlek på retusch när bilderna är tagna.

Team Studio

Säg hej till teamet!

Har du ett filmprojekt som du vill diskutera får du gärna höra av dig!

Vill du sätta ditt varumärke i rörelse?

Image background
Filmtajm

Wilson Studio är en intern, snabbfotad produktionsbyrå för all slags film: Reklamfilm, brandingfilm, produktfilm, explainerfilm, aftermovie, rekryteringsfilm, animerad film, annonsfilm för sociala medier som Facebook, Instagram, TikTok och YouTube.