Studio

Tystnad! Tagning.

Film skapar känslor, och vi skapar film. Allt från att skriva filmmanus till att rodda inspelningar och pilla med slutredigering. Vi gör animeringar och infografik som sticker ut och reklamfilmer som får affärerna att gå bananas i sociala medier. Och just det - vi fotograferar också.

Film

Vi löser det mesta inhouse; från rejäla filmproduktioner lämpade för stora skärmar till affärsdrivande innehåll skräddarsytt för sociala medier i telefonen.

Animerad film

Vi producerar främst 2D, 3D och traditionellt animerade filmer för alla tänkbara ändamål. Extra roligt har vi när vår egen illustratör står för formen.

Foto

Fotografering i studio och ute på fältet. Vi grejar produktfoto, miljöbilder, porträtt och allt annat som placeras framför kameralinsen. Självklart lägger vi ett ton kärlek på retusch när bilderna är tagna.

Film

Nu blir det filmtajm!

Här är ett axplock av alla filmer vi har producerat. Va, vill du se ännu mer?! Då surfar du in på vår YouTube-kanal bums!

Animerad film

Skräddarsy ditt budskap med animerad film!

Effektivt, kul och varumärkesbyggande. Och ja, du gissade rätt: Det finns mer på vår YouTube-kanal.

Foto

Say cheese!

Fotografering i studio och ute på fältet. Vi grejar produktfoto, miljöbilder, porträtt och allt annat som placeras framför kameralinsen. Självklart lägger vi ett ton kärlek på retusch när bilderna är tagna.

Erik Israelsson i Kalmar FF på Guldfågeln Arena
Joakim Haeggman - Ekerum Resort Öland
Bodil Anjar, rektor på Capellagården fotograferad för Öländska Hjärtan
Medarbetarna på Drags Plåt i verkstaden 2022
Vit Volvo XC60 i soluppgång fotograferad för Liljas bil.
Svettig cheesburgare fotograferad för Mister York
Team Studio

Säg hej till teamet!

Har du ett film- eller fotoprojekt på gång? Hör gärna av dig!

Filmstudio

Vi är en snabbfotad produktionsbyrå för all slags film: Reklamfilm, brandingfilm, produktfilm, explainerfilm, aftermovie, rekryteringsfilm, employer brandingfilm, animerad film, motion graphics och annonsfilm för sociala medier som Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat och YouTube. Vi har våra baser i Kalmar och Stockholm men jobbar med kunder och andra byråer i hela Sverige. Eller ja, hela världen om tillfälle ges.

Fotostudio

Reklamfoto, produktfoto, porträttfoto och miljöfoto för webb, sociala medier, kundtidningar och de flesta andra användningsområden. Japp, studiogänget löser all slags fotografering, även utanför Kalmar och Stockholm.

Vill du sätta ditt varumärke i rörelse?

Image background