En kreativ produktionsbyrå i Kalmar och Stockholm

Wilson Studio

Film skapar känslor, och vi skapar film.

Allt från att skriva filmmanus till att rodda inspelningar och pilla med slutredigering. Vi gör animeringar och infografik som sticker ut och reklamfilmer som får affärerna att gå bananas i sociala medier. Och så fotograferar vi med såklart.

Wilson Creative Showreel 2021 filmutdrag Starta uppspelning
Filmstudio

Film för digitala- och sociala kanaler

Vi är en snabbfotad produktionsbyrå för all slags film: Reklamfilm, brandingfilm, produktfilm, explainerfilm, aftermovie, rekryteringsfilm, employer brandingfilm, animerad film, motion graphics och annonsfilm för sociala medier som Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat och YouTube. Och såklart: Oavsett om det handlar om content till sociala medier, porträttbilder till en hemsida eller produktfoto till webbshop - Wilson Creative är din go-to fotograf för alla behov.

Vi har våra baser i Kalmar och Stockholm men jobbar med kunder och andra byråer i hela Sverige. Eller ja, hela världen om tillfälle ges.

Läs mer om Film Ikon - filmklappa

Film

Vi löser det mesta inhouse; från rejäla filmproduktioner lämpade för stora skärmar till affärsdrivande innehåll skräddarsytt för sociala medier i telefonen.

Läs mer om film
Läs mer om Animerad film Ikon - animering

Animerad film

Vi producerar främst 2D, 3D och traditionellt animerade filmer för alla tänkbara ändamål. Extra roligt har vi när vår egen illustratör står för formen.

Läs mer om animerad film
Läs mer om Foto Ikon - fotofil

Foto

Fotografering i studio och ute på fältet. Vi grejar produktfoto, miljöbilder, porträtt och allt annat som placeras framför kameralinsen.

Läs mer om foto
Animerad film

Skräddarsy ditt budskap med animerad film!

Effektivt, kul och varumärkesbyggande.
Pssst! → Mer animerad film här.

Nybloms filmutdrag Starta uppspelning
Foto

Say cheese!

Fotografering i studio och ute på fältet.
Pssst! → Mer foto här.

Svettig cheesburgare fotograferad för Mister York

Hör av dig!

Har du ett film- eller fotoprojekt på gång? Skriv några rader till oss så återkommer vi till dig pronto.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.