Wilson Creative
01.Tech/

E-handel

Är du en rutinerad e-handlare som vill ha hjälp med att ta din webbshop till nästa nivå? Eller kanske en nyfiken rookie med en hypervass affärsidé och stora visioner? Oavsett, du har hittat rätt! Vi bygger din webbshop så den passar just dina ambitioner och din marknad.

Shopify

Enkelt, flexibelt och prisvärt

Om vi på Wilson Creative får välja så skräddarsyr vi gärna en webbshop från A till Ö med Shopify som headless e-commerce i botten. Då kan besökaren checka ut via Shopifys färdiga kassa och välja och vraka bland betallösningar så som PayPal och Klarna. På så vis är din webbshop up and running på kortast möjliga tid och det finns en skalbarhet som möjliggör framtida utveckling om behov uppstår. Vi tycker denna lösning är precis så enkel, flexibel och prisvärd som vi vill ha det.

Stickobrinn.se

På södra Öland stöper Stickobrinn stearinljus för alla stunder. Tack vare webbshoppen återfinns kunderna i hela Sverige. Besök stickobrinn.nu

Webbcase stickobrinn.se
Storm / Centra / WooCommerce

Headless CMS och WooCommerce

Vi gillar Shopify men använder lika gärna andra headless (CMS-oberoende) e-handelsplattformar så som Storm och Centra. De lämpar sig främst vid lite större satsningar. Slutligen så har vi ju även WooCommerce, som är en klassiker i sammanhanget. Behov, ambition och marknad avgör valet helt enkelt. Vi guidar dig till rätt plattform för din nya webbshop såklart!

UX/UI-design

Har du redan en plattform för din webbshop?

Men behöver hjälp med UX- och UI-designen? We got your back och designar hela användarupplevelsen från start till mål. Läs mer om Wilsons UX/UI-design här.

Projektledare Emmy Karlsson