Webbyrå för e-handel. Starta din e-handel med oss!

Webbshop

Vi bygger din webbshop så den passar just dina ambitioner och din marknad.

Är du en rutinerad e-handlare som vill ha hjälp med att ta din webbshop till nästa nivå? Eller kanske en nyfiken rookie som drömmer om att starta e-handel? Oavsett, vi är en kreativ webbyrå för e-handel som hjälper dig med rätt e-handelplattform.

Stickobrinn.se - enkel men effektiv webbshop

På södra Öland stöper Stickobrinn stearinljus för alla stunder. Tack vare webbshoppen återfinns kunderna i hela Sverige. Besök stickobrinn.nu

Webbcase stickobrinn.se
Vi är med hela vägen

Starta e-handel

Idag vill konsumenter handla och uträtta sina ärenden online, och förväntningarna på funktionalitet och användarvänlighet är höga. En e-handelsplattform måste vara enkel att navigera, inte minst i mobilen, och stegen fram till köpknappen ska vara så få som möjligt.

När man anlitar Wilson Creative för att starta e-handel kan man räkna med fullt engagemang från start till mål. Valet av E-handelsplattform beror bland annat på målgrupp och sortiment men självklart även på ambitionsnivå och budget. Innan vi börjar med utvecklingen av webbshoppen gör vi en ordentlig SEO-analys, en visuell sidkarta och sedan börjar arbetet med UX- och UI-design. Här är vi noga med att involvera Wilsons brandingteam som bidrar med insikter runt hur varumärket kommuniceras på bästa sätt. Ett tydligt och genuint varumärke skapar en starkare känslomässig koppling hos kunderna och är många gånger en starkare konkurrenskraft än pris.

När e-handelplattformen är lanserad finns vi såklart kvar vid din sida för uppföljning, konverteringsoptimering och support. Med hjälp av dataanalys stärker vi löpande användarupplevelsen och säkerställer att webbshoppen är sin absolut bästa version av sig själv 24/7.

Välj rätt e-handelsplattform

Din webbyrå för Shopify

Om vi på Wilson Creative får välja så skräddarsyr vi gärna en webshop från A till Ö med Shopify som headless e-commerce i botten. Då kan besökaren checka ut via Shopifys färdiga kassa och välja och vraka bland betallösningar så som PayPal och Klarna. På så vis är din webbshop up and running på kortast möjliga tid och det finns en skalbarhet som möjliggör framtida utveckling om behov uppstår. Vi tycker denna e-handelsplattform är precis så enkel, flexibel och prisvärd som vi vill ha det.

Headless CMS och WooCommerce

Vi gillar Shopify men använder lika gärna andra headless (CMS-oberoende) e-handelsplattformar så som Storm och Centra. De lämpar sig främst vid lite större satsningar. Slutligen så har vi ju även WooCommerce, som är en klassiker i sammanhanget. Behov, ambition och marknad avgör valet helt enkelt. Vi guidar dig till rätt plattform för din nya webbshop såklart!

UX/UI-design

UX-design för din webbshop

Har du redan en e-handelsplattform men behöver hjälp med UX- och UI-designen? We got your back och designar hela användarupplevelsen från start till mål. Läs mer om Wilsons UX/UI-design.

Projektledare Emmy Karlsson