Webbyrå för e-handel. Starta din e-handel med oss!

E-handel

Vi bygger din webbshop så den passar just dina ambitioner och din marknad.

Är du en rutinerad e-handlare som vill ha hjälp med att ta din webbshop till nästa nivå? Eller kanske en nyfiken rookie som drömmer om att starta e-handel? Oavsett, vi är en kreativ webbyrå för e-handel som hjälper dig med rätt e-handelplattform.

Stickobrinn.se - enkel men effektiv webbshop

På södra Öland stöper Stickobrinn stearinljus för alla stunder. Tack vare webbshoppen återfinns kunderna i hela Sverige. Besök stickobrinn.nu

Webbcase stickobrinn.se
Vi är med hela vägen

Starta e-handel

Idag vill konsumenter handla och uträtta sina ärenden online, och förväntningarna på funktionalitet och användarvänlighet är höga. En e-handelsplattform måste vara enkel att navigera, inte minst i mobilen, och stegen fram till köpknappen ska vara så få som möjligt.

När man anlitar Wilson Creative för att starta e-handel kan man räkna med fullt engagemang från start till mål. Valet av E-handelsplattform beror bland annat på målgrupp och sortiment men självklart även på ambitionsnivå och budget. Innan vi börjar med utvecklingen av webbshoppen gör vi en ordentlig SEO-analys, en visuell sidkarta och sedan börjar arbetet med UX- och UI-design. Här är vi noga med att involvera Wilsons brandingteam som bidrar med insikter runt hur varumärket kommuniceras på bästa sätt. Ett tydligt och genuint varumärke skapar en starkare känslomässig koppling hos kunderna och är många gånger en starkare konkurrenskraft än pris.

När e-handelplattformen är lanserad finns vi såklart kvar vid din sida för uppföljning, konverteringsoptimering och support. Med hjälp av dataanalys stärker vi löpande användarupplevelsen och säkerställer att webbshoppen är sin absolut bästa version av sig själv 24/7.

Välj rätt e-handelsplattform

Vi är Norce Solution Partner

För de som satsar stort och har höga ambitioner rekommenderar vi Norce. Det är en premiumplattform för digital handel, särskilt lämpad för webbshopar med stora sortiment och komplexa produktstrukturer. Norce är helt headless, vilket ger dig friheten att integrera med befintliga system och skapa en enhetlig kundupplevelse över alla kanaler.

Plattformen erbjuder avancerade funktioner som ett integrerat PIM-system, en flexibel prismotor och smarta strukturer för hantering av flera marknader och varumärken. Med Norce får du kraftfulla verktyg för kampanjer, leverans och orderhantering, vilket gör det möjligt att hantera även de mest avancerade behoven inom digital handel. Norce är valet för seriösa aktörer som vill accelerera sin digitala närvaro och omsättning.

Din webbyrå för Shopify

Shopify är ett oslagbart val när det gäller att snabbt och enkelt komma igång med en webbshop. Plattformen är flexibel och skalbar, vilket innebär att den kan växa med din verksamhet. Shopify erbjuder färdiga teman för den som vill hålla nere kostnaderna, men möjligheten finns också att skräddarsy sin egen sajt för ett mer unikt utseende.

För nya e-handlare är det ett perfekt val eftersom det inte krävs några tekniska förkunskaper för att sätta upp en butik. Med en användarvänlig kassa och stöd för betalningslösningar som PayPal och Klarna är du igång på nolltid. Plattformen är kostnadseffektiv och ger dig alla verktyg du behöver för att driva och växa din e-handel.

Bygga e-handel med WooCommerce?

WooCommerce är en e-handelsplattform som installeras som en plugin till WordPress. Den erbjuder både färdiga teman och möjligheten att skräddarsy butiken efter eget tycke och smak. Med WooCommerce får du flexibiliteten att anpassa din webbshop exakt som du vill ha den, samtidigt som du drar nytta av det breda ekosystemet av WordPress-plugins.

Det är en kostnadseffektiv lösning som ger dig full kontroll över din e-handel och gör det enkelt att hantera produkter, betalningar och frakt. WooCommerce är främst ett alternativ för små till medelstora företag som vill ha en anpassningsbar och pålitlig e-handelslösning till en rimlig peng.

UX/UI-design

UX-design för din webbshop

Behöver du hjälp med UX- och UI-design för din e-handel? Vi tar hand om hela processen från början till slut och skapar en smooth användarupplevelse som konverterar. Vi ser till att din webbshop är krispig, lättnavigerad och fungerar bra på alla enheter. Vårt mål är att skapa en smidig och engagerande köpupplevelse som får dina kunder att återvända gång på gång. Låt oss hjälpa dig att lyfta din e-handel till nästa nivå med UX-design för din webbshop. Läs mer om Wilsons UX/UI-design.

Vanliga frågor kopplat till e-handel

Vad är headless e-commerce och hur fungerar det?

Jag vill starta e-handel. Vad ska jag tänka på?

Projektledare Emmy Karlsson