Säker serverdrift

Webbhosting och support

Wilson Creative står för drift av servermiljön för din webbsida.

Det betyder att vi installerar och hanterar alla tekniska detaljer som krävs för att sajten ska vara online. Vi erbjuder även ett serviceavtal för att hålla användarupplevelsen på topp över tid genom löpande optimering av prestandan på sajten.

Grön server

Vi använder dedikerade servrar som är placerade hos GleSYS i Falkenberg. Valet av GleSYS görs extra lätt då vi delar deras syn på hållbarhet och miljö. Ett exempel på det är serverhallens överskottsenergi som blir till fjärrvärme vilket bidrar till ett lägre koldioxidutsläpp.

glesys
Driftsäkerhet

Vi håller koll

Felavhjälpning vid driftstopp ingår i hostingavtalet, och med hjälp av SMS-larm har vi koll på eventuella avbrott dygnet runt. Om ett kritiskt fel inträffar på hemsidan så att den inte längre är tillgänglig för användarna löser vi det omgående, utan att ni behöver göra en felanmälan.

Server: Specifikation

  • Säker och krypterad anslutning med SSL (https)
  • CDN som levererar er hemsida snabbt till alla delar av världen
  • Bevakning och driftsupport
  • Optimerade servrar för SEO och prestanda
Vamospadelclub.se webbcase
Säkerhet och support

Serviceavtal och webbsupport

En snabb sidhastighet är positivt för användarupplevelsen och leder dessutom till att webbsidan rankas bättre på Google. Vi säkerställer att allt fungerar som det ska och optimerar prestandan för att sajten löpande ska ligga på grön nivå i de vanligaste mätverktygen. Om det handlar om en WordPress-sajt uppdaterar vi och installerar aktuella plug-ins samt testar sidans funktionalitet efter dessa uppdateringar. Mindre uppdateringar görs kvartalsvis medan större eller kritiska säkerhetsuppdateringar sker fortlöpande. I samband med att optimering sker sätter vi ihop en enkel rapport om vad vi har gjort och hur sidans prestanda utvecklats.

Julia Karlsson