Wilson Creative
01.Tech/

SEO

Syftet med sökmotoroptimering (SEO) är att göra hemsidan synlig för målgruppen genom att ranka högt på sökmotorer som Google. För att skapa en användarvänlig upplevelse, som även gillas av sökmotorer, jobbar vi på två fronter: Teknisk SEO och innehållsdriven SEO. Häng med så förklarar vi närmare!

Teknisk SEO

Optimerad kod rankar högre på Google

Kortfattat kan man säga att teknisk SEO handlar om hur hemsidan är uppbyggd och hur väl den uppfyller de krav som Google ställer när det kommer till användarupplevelsen. Slarvigt programmerade, långsamma och svårnavigerade webbsidor hamnar lååångt ner i sökresultatet även om innehållet är relevant. Och är sajten inte optimerad för mobilanvändande så är det dessvärre godnatt. Vi ser till att webbsidan uppfyller alla tekniska krav så att kärleksaffären med Google blir såväl eldig som långvarig.

guldfågeln.se

Massor av smaskiga kycklingrecept som är enkla, goda och nyttiga hittar du på guldfageln.se

Webbcase guldfågeln.se
Innehållsdriven SEO

On Page-SEO

Den innehållsdrivna delen av sökmotoroptimering kallas även on page-SEO och handlar inte helt oväntat om själva innehållet på sajten: Texter, bilder, filmer och länkar. Att använda noga utmejslade sökord och sökfraser är såklart superviktigt men Google söker även efter annat relevant innehåll. Det kan vara relaterade ämnen, bilder och filmer. Ju mer beskrivande desto bättre. På Wilson skriver våra copywriters SEO-optimerade texter och studioteamet producerar proffsigt foto- och filmmaterial skräddarsytt för ändamålet.

promas.se

Promas är marknadsledare inom återhämtning och mental träning. Lär dig mer om Promasmetoden och den unika återhämtningsfåtöljen på promas.se

Webbcase promas.se
Fredrika Bylund