Sök jobb och praktik på Wilson Creative

Jobba Wilson!

Wilson Creative är en digital byrå med 20 medarbetare. Våra kontor ligger i Kalmar och Stockholm men vi har kunder i hela Sverige.

2023 tog vi hem dubbla silvermedaljer i Årets byrå: Årets Digital och Årets Arbetsgivare. Just nu söker vi en ny medarbetare till vårt Digital-team.

Ledig tjänst

Paid Social + Google Ads Manager

Vi söker en rutinerad och kärleksfull specialist på annonsering i sociala medier och Google Ads. Du kommer ingå i Team Digital, som på många sätt är navet i Wilson Creatives verksamhet då det är här våra kunders digitala strategier och kampanjer formas. Till din hjälp har du ett riktigt gutt gäng passionerade experter inom tech, branding och content. Resultatet? Effektiv datadriven marknadsföring som bygger hållbara varumärken och digitala upplevelser som känns i hjärtat.

Paid Social

Du ansvarar för våra kunders paid social-kampanjer hela vägen från uppsättning och optimering till rapportskrivande och uppföljning. Här ingår såklart även en hel del kundkontakt och möten. Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du har en stark relation till kunden och även är insatt i delar som ligger lite utanför din specialistroll.

Google Ads

Wilsons Google Ads-kunder kommer i alla former och storlekar men en sak har de gemensamt: De vill ha effekt. Din huvudsyssla är främst sökordsannonsering men vi har även ambitionen att flytta fram vår position inom Display, YouTube och Google Shopping.

Erfarenhet och kompetens

För att bli framgångsrik i rollen som Paid Social + Google Ads Manager på Wilson Creative behöver du flera års erfarenhet av liknande uppdrag.

 • Du tycker om att jobba självständigt med ett datadrivet resultatfokus
 • Du är vass på att sätta upp, spåra, optimera, analysera och rapportera kampanjer i SoMe och Google Ads
 • Du är en proaktiv problemlösare som tycker om att samarbeta över teamgränserna
 • Du är påkopplad och vill jobba utan för mycket mallar och modeller
 • Du ser till att njuta av ditt arbete och vill trivas tillsammans med andra Wilsons


Viktiga plattformar

 • Meta, LinkedIn, TikTok, Snapchat
 • Google Ads
 • Google Analytics
 • Google Tag Manager

Jobba på Wilson

För att kunna kunna utveckla Wilson Creative behöver vi ett team med extremt kunniga, engagerade och kreativa människor. Och för att kunna attrahera och behålla de allra bästa, vill Wilson Creative vara en unikt bra arbetsgivare där medarbetarna njuter av sitt arbete, känner att de gör nytta i världen och upplever stor kreativ frihet.

I retur har vi höga förväntningar och krav på lojalitet, professionalism och know-how. Vi bygger vår verksamhet på kärlek och tillit helt utan cynism. Vi värnar om varandra, är nyfikna på varandra och accepterar varandra fullt ut. Kärlek skapar tryggheten som möjliggör kreativitet, frihet och lite trams. Läs mer om vår filosofi här.

 • Två riktigt schyssta kontor i Kalmar och Stockholm. Välj det som passar dig!
 • Flexibla arbetstider där man själv, inom vissa ramar, kan bestämma när man börjar och slutar
 • Möjlighet att träna 1h på arbetstid i varje vecka. Aktuellt maxbelopp som friskvårdsbidrag till alla anställda
 • Alla medarbetare har tillgång till en avslappningsfåtölj med mental träning (Kalmar)

Anställningsförlopp

Intervjuer hålls löpande. Välkommen med din ansökan i formuläret nedan.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.