Wilson Creative

Sök jobb och praktik på Wilson Creative

Karriär

Wilson Creative är en digital byrå med 22 medarbetare. Våra kontor ligger i Kalmar och Stockholm men vi har kunder i hela Sverige. I våras tog vi hem dubbla silvermedaljer i Årets byrå: Årets Digital och Årets Arbetsgivare.
Spontanansökan

Jobb / praktik

Just nu har vi inga lediga tjänster men låt inte det hindra dig från att skicka in en spontanansökan. I mån av tid tar vi även emot engagerade praktikanter. Skicka in din ansökan med CV!

Att jobba på Wilson

För att kunna kunna utveckla Wilson Creative behöver vi ett team med extremt kunniga, engagerade och kreativa människor. Och för att kunna attrahera och behålla de allra bästa, vill Wilson Creative vara en unikt bra arbetsgivare där medarbetarna njuter av sitt arbete, känner att de gör nytta i världen och upplever stor kreativ frihet. I retur har vi höga förväntningar och krav på lojalitet, professionalism och know-how. Vi bygger vår verksamhet på kärlek och tillit helt utan cynism. Vi värnar om varandra, är nyfikna på varandra och accepterar varandra fullt ut. Kärlek skapar tryggheten som möjliggör kreativitet, frihet och lite trams. Läs mer om vår filosofi här.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.