Wilson Creative
Hailey HR

Fågel som identitet och budbärare

Grafisk profil

HR-tech som flyger

Hailey utvecklar en digital HR-plattform som hanterar allt från tråkig pappersexercis till medarbetarundersökningar. Med deras plattform automatiseras mycket av dessa flöden. Tjänsten förenklar arbetet för HR-chefen och skapar glada medarbetare som kan fokusera på annat än admin-krångel. Enkelhet, frihet och flexibilitet förkortas Hailey, och därför blev pippin en självklar symbol för varumärket när vi utvecklade ett tydligare ID genom en personlig och unik grafisk profil.

Animationer

Rörelser skapar stickiness

En viktig del av identiteten kretsar kring animationer. Oftast med fågeln i centrum. Animationerna lyfter fram Haileys USPar som bland annat är automation och säkerhet, se exempel nedan.

Webbsida

En blixtsnabb sida med hög smooth-faktor

Utifrån den grafiska identiteten har vi utvecklat en helt ny webbsida, kodad i JamStack med Prismic som CMS. Blixtsnabb och smooth, precis som deras tjänst. Målsättningen har varit att undvika krångliga navigationsvägar och gå rakt på sak. På så vis skapar vi precis den enkelhet som genomsyrar hela deras löfte till kund och användare. Upplev känslan på haileyhr.com.

Vill du veta mer? Kontakta Jacob!

Jacob Westerlund
Projektledare
Maila mig
070-644 77 76

Jacob Westerlund