Årets byrå 2024

Två nomineringar i Årets Byrå 2024

Feb 2024
Årets Byrå
Wilson Creative
Wilson Creative - redo för Årets byrå 2024

Årets byrå 2024 - här kommer Wilson!

Vi är oerhört glada och stolta över att återigen vara nominerade till den prestigefyllda utmärkelsen Årets Byrå. Denna nominering är ett fantastiskt erkännande av Team Wilsons hårda slit och det fina samarbetet vi har med våra uppdragsgivare runt om i landet. Vi har sju raka nomineringar, 2023 tog vi dubbla silver och nu håller vi såklart tummarna för att kunna upprepa, eller förbättra, de placeringarna.

Fokus på kundernas och medarbetarnas nöjdhet

Årets Byrå är en rikstäckande tävling som hyllar de som hyllas bör bland byråer i olika kategorier. Wilson Creative är nominerade i kategorin Årets Digital bland byråer som omsätter 5-25 Mkr. Det unika med denna tävling är att den fokuserar uteslutande på kundnöjdhet, vilket gör framgången maximalt betydelsefull för oss. Det innebär att vår nominering är ett direkt resultat av de positiva omdömen och den tillfredsställelse våra kunder uttryckt i en omfattande undersökning. Det är våra kunders röst som lyfter fram oss som en av de mest uppskattade digitalbyråerna i landet. Wow! Vi är dessutom, för andra året i rad, nominerade i kategorin Årets Arbetsgivare som baseras på hur väl våra medarbetare trivs med Wilson Creative som arbetsgivare. Vi kämpar stenhårt varje dag med vår kultur och filosofi (vi kallar det Wilsonism) och att få detta kvittot känns såklart riktigt härligt.

En byrå i allsvenskan

Wilson Creatives vision är tydlig: Vi siktar på att vara en byrå som inte bara tävlar på högsta nivå inom digital kommunikation, utan också sätter en ny standard för hållbarhet, kreativitet och kundtillfredsställelse. Nomineringen till Årets Byrå visar att vi är på rätt väg, och vi är djupt tacksamma för det förtroende och stöd vi får från våra kunder, samarbetspartners och medarbetare.

Final i Årets byrå 22 februari

Vi ser såklart fram emot tävlingens slutgiltiga utnämning 22 februari, men oavsett utfall, känner vi att vi har något riktigt bra på gång och den känslan kan vi leva länge på. Håll tummarna för oss i Årets byrå 2024!

Hasse Hofvergård, VD Wilson Creative