Digital rundpingis

Ny digital plattform för rundpingis

Mar 2024
Wilson Creative
Rundpingis
SBTF
Tech
Digital rundpingis - rundpingis.se
rundpingis.se

Enklare och roligare rundpingis ger mer snurr runt bordtennisborden

Pingis och framförallt rundpingis är ett stående inslag på många arbetsplatser. Att komma upp och röra på sig några gånger om dagen gör stor skillnad för välmående och arbetsglädje.

Mot bakgrund av detta inleder nu Svenska Bordtennisförbundet och den digitala byrån Wilson Creative ett strategiskt samarbete med målsättningen att skapa ännu mer snurr runt pingisbord på svenska arbetsplatser och co-workingspace. Med hjälp av den nya digitala plattformen blir det enklare och roligare att samla spelarstatistik, highscore-listor, starta turneringar och utmana varandra. Dessutom får man tillgång till intressant hälsodata som kan fungera som en viktig pusselbit i företagens hållbarhetsarbete.

Officiella regler och inspiration

Hittills har det inte funnits officiella regler runt rundpingis men under våren har Svenska Bordtennisförbundet tagit fram detta och dessa kommer såklart finnas på plattformen. Här finns även inspiration och instruktioner för olika varianter av sporten så man kan variera spelformen.

Signed, sealed, soon to be delivered

Avtalet mellan Wilson Creative och Svenska Bordtennisförbundet signerades i samband med SM i Bordtennis i Halmstad. Här syns Dennis Lindahl, SBTF och Jacob Westerlund, Wilson Creative.

Foto: Linda Carlsson, SBTF

Dennis Lindahl, SBTF och Jacob Westerlund,

Fördelarna är många

Denna satsning för med sig många fördelar och bidrar till ett positivt arbetsklimat med glädje och starkare gemenskap. Med rundpingis är det enkelt att skapa rörelse i vardagen, vilket främjar hälsan på svenska arbetsplatser, oavsett bransch. Dessutom gör vi bordtennis tillgängligt för fler, vilket vi hoppas och tror kommer öka intresset för bordtennis som sport och motionsform på sikt.

Bli partner på rundpingis.se

Under 2024 kommer SBTF och Wilson Creative utveckla såväl varumärket för plattformen som dess tekniska funktionalitet. Samtidigt kommer fler partners knytas till satsningen. Partners som inte bara ser rundpingis som en positiv krydda till arbetsmiljön, utan även ser värdet i att vara en del av nätverket med företagsbesök, evenemang och andra aktiviteter, är välkomna att bli en del av satsningen. Lanseringen är planerad till hösten 2024 och det går bra att anmäla sitt intresse på rundpingis.se redan nu.

SBTF x Wilson Creative
Jacob Westerlund, Projektledare Wilson Creative