Årets byrå 2024

Silver i Årets byrå 2024

Feb 2024
Silver i Årets byrå 2024 - Wilson Creative

Pallplats i Årets byrå - igen!

Hell yeah! För andra året i rad hamnade vi på pallen på Årets Byrå-galan i Stockholm. Årets Byrå är en prestigefull nationell tävling som lyfter fram de bästa byråerna i olika kategorier. Vi var nominerade för sjunde året i rad och lyckades återigen hävda oss väl. KUL!

I år var vi, liksom förra året, nominerade i två kategorier: Årets Digitalbyrå och Årets Arbetsgivare. Konkurrensen är som sig bör stenhård så det känns såklart toppen att vi är med och fajtas med de bästa år efter år.

Sveriges näst bästa arbetsgivare

Den kategorin vi lyckades bäst i denna gången var Årets Arbetsgivare där vi placerade oss på en finfin andraplats. Det är ett otroligt värdefullt bevis på hur vi bedriver vår verksamhet: Hållbart och långsiktigt. Byråvärlden är ökänd för sina bekymmer med stress, utmattning och knepiga förhållanden och där vill vi verkligen gå i bräschen för att bevisa att man kan driva en lönsam byrå där medarbetarna faktisk mår bra.

En unikt bra arbetsplats

I Wilson Creatives heliga bok och filosofi, Wilsonism, har vi formulerat oss så här:

För att kunna växa behövs ett team med extremt kunniga, engagerade och kreativa människor. Och för att kunna attrahera och behålla de allra bästa, ska Wilson Creative vara en unikt bra arbetsgivare där medarbetarna njuter av sitt arbete, känner att de gör nytta i världen och upplever stor kreativ frihet. I retur har vi höga förväntningar och krav på lojalitet, professionalism och know-how. Vi vill att alla Wilsons ska förstå vår story, dela vår filosofi och veta var vi är på väg.

Stort tack till alla våra grymma medarbetare som lever efter, och sprider, Wilsons gospel år efter år trots tuffa tider. Ni är bäst!

Årets digitalbyrå då?

I den andra kategorin vi var nominerade, Årets Digitalbyrå, nådde vi inte riktigt ända fram till pallplats i år. Vi kom på en hedrande fjärdeplats och gläds med de byråer som välförtjänt besegrade oss denna gången. Stort grattis!

Tack till alla kunder som ger oss så fina omdömen, det värmer att vi får vara med och slåss med de bästa år efter år! Räkna med att vi kommer taggade till tänderna till nästa års uttagning.

Hasse Hofvergård - VD Wilson Creative