Wilson Creative
01.Tech

Webbyrån Wilson

Själ, hjärta och kod är vår heliga treenighet när vi jobbar med digitala upplevelser och pixelperfekta webbprojekt. Och vi gör det hela vägen från UX, UI och innehåll fram till välkodad hemsida. Vi hjälper självklart även till med innehåll, hosting, support och löpande optimering.

Läs mer om UX/UI-design Ikon - UX/UI-design

UX/UI-design

Appar, hemsidor eller komplexa digitala upplevelser - vi designar allt som kan mätas i pixlar. Och det med en stor portion användarvänlighet och kärleksfull känsla för detaljer.

Läs mer
Läs mer om Webbutveckling Ikon - Webbutveckling

Webbutveckling

Vi älskar kod av hela vårt hjärta och knackar snabba, säkra och hållbara webbsidor i JAMstack. Och vill du hellre ha en WordPress-hemsida så fixar vi det med såklart…

Läs mer
Läs mer om E-handel Ikon - E-handel

E-handel

Wilson Creative har lång erfarenhet av e-handel och hjälper dig bygga upp ditt affärsimperium online. Börja försiktigt eller blås på med en maxad webbshop inkl. extra allt direkt.

Läs mer
Läs mer om App-utveckling Ikon - App-utveckling

App-utveckling

När du har en idé som kommer att ta den digitala generationen med storm, kan vi hjälpa dig att göra verklighet av den med en applikation.

Läs mer
Läs mer om SEO Ikon - SEO

SEO

Visst är det härligt med mycket besökare på webbsidan? Välplanerad och kärleksfullt utförd sökmotorsoptimering (SEO) är grunden för hög ranking på Google och synlighet på webben.

Läs mer
Läs mer om Hosting/support Ikon - Hosting & support

Hosting/support

Wilson Creative erbjuder drift av servermiljön för hemsidor. Vi installerar och hanterar alla tekniska detaljer som krävs för att sajten ska vara online och fungera perfekt.

Läs mer

Hör av dig!

Har du ett webbprojekt som du vill diskutera? Skriv några rader till oss så återkommer vi till dig pronto.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Figma logo
Glesys logo
Netlify logo
NuxtJS logo
Prismic logo
Wordpress logo
Jamstack logo
Shopify logo
Wilson Tech

En webbyrå i Kalmar och Stockholm

Wilson Tech har sedan starten 2005 försett hundratals nöjda kunder med UX-design, UI-design, hemsidor, e-handel, appar, webbhosting och sökmotorsoptimering (SEO). Idag använder vi JAMstack-teknik för att bygga webbsidor men vi har även lång erfarenhet av WordPress.