Tech

Själ, hjärta och kod...

... är vår heliga treenighet när vi jobbar med digitala upplevelser och pixelperfekta webbprojekt. Och vi gör det hela vägen från UX, UI och innehåll fram till välkodad slutleverans. Vi hjälper självklart även till med hosting, support och löpande optimering.

UX/UI-design

Appar, hemsidor eller komplexa digitala upplevelser - vi designar allt som kan mätas i pixlar. Och det med en stor portion användarvänlighet och kärleksfull känsla för detaljer.

Läs mer

Webbutveckling

Vi älskar kod av hela vårt hjärta och knackar snabba, säkra och hållbara webbsidor i JAMstack. Och vill du hellre ha en WordPress-hemsida så fixar vi det med såklart…

Läs mer

E-handel

Wilson Creative har lång erfarenhet av e-handel och hjälper dig bygga upp ditt affärsimperium online. Börja försiktigt eller blås på med en maxad webbshop inkl. extra allt direkt.

Läs mer

App-utveckling

När du har en idé som kommer att ta den digitala generationen med storm, kan vi hjälpa dig att göra verklighet av den.

Hosting

Wilson Creative erbjuder drift av servermiljön för hemsidor. Vi installerar och hanterar alla tekniska detaljer som krävs för att sajten ska vara online och fungera perfekt.

Service/Support

En snabb och säker webb är viktigt både för er och era besökare. Vi arbetar därför löpande med såväl säkerhet, sidhastighet och vidareutveckling på er hemsida.

Team Tech

Säg hej till teamet!

Har du ett webbprojekt som du vill diskutera får du gärna höra av dig!

Wilson Tech

Wilson Tech har sedan starten 2005 försett hundratals nöjda kunder med UX-design, UI-design, webbsidor, e-handel, appar, webbhosting och SEO. Idag använder vi JAMstack-teknik för att bygga hemsidor men vi har även lång erfarenhet av WordPress. För e-commerce föredrar vi Shopify som plattform när vi bygger webbshop men är öppna för, och nyfikna på, det mesta.

Walk The Room Logo
Ingelsta Kalkon Logo
Bravura Logo
Humly Logo

Ny sajt, app eller
e-handel?

Image background