Projekt

Meds.se - den nya tidens apotek

Intro

Meds.se - det mobila apoteket

MEDS är ett fullskaligt online-apotek som erbjuder ett stort sortiment av produkter och tjänster. De säljer receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel samt ett omfattande utbud av hälso- och skönhetsprodukter, inklusive produkter för husdjur. Som ett digitalt apotek är MEDS inriktat på att erbjuda samma nivå av hjälp och rådgivning som ett fysiskt apotek, men med bekvämligheten och anpassningsförmågan av ett online-interface. Deras användarvänliga webbplats och app underlättar för kunderna att navigera genom deras breda sortiment av produkter, från allergimedicin och hudvård till vitaminer och kosttillskott.

UX- och UI-design

Wilson Creative fick uppdraget att ta fram UX- och UI-design för MEDS.se, i samband med att sajten lanserades. Målet var att skapa ett intuitivt och lättanvänt gränssnitt som gör det enkelt för användare att hitta och köpa produkter samt hantera sina recept och fullmakter online. Denna användarupplevelse har antagligen bidragit till att göra MEDS till en av Sveriges mest uppskattade apotekstjänster online.

Desktop meds.se | UX/UI-design Wilson Creative
Årets e-handel 2021

Meds.se - Årets e-handel 2021

2021 utsågs MEDS.se till årets e-handel i kategorin Hälsa, med motiveringen "MEDS gör sin e-handel otroligt smidig från början till slut. Med en god sökfunktion och välsorterade kategorier letar man sig smidigt genom det breda sortimentet av hälsoartiklar, kosttillskott och receptfria läkemedel. Detta följs av en tydlig och enkel kassa, som med många betal- och leveransalternativ gör MEDS till en självklar vinnare"

Framgången är ett tydligt exempel på hur viktigt UX- och UI-design är för den digitala kundupplevelsen. Letar du efter en webbyrå för e-handel? Då har du kommit rätt!

Meds.se e-handel mobilvy - UX/UI-design Wilson Creative
Meds.se e-handel desktop - UX/UI-design Wilson Creative
meds.se

Besök en av Sveriges mest uppskattade apotekstjänster online meds.se