Projekt

Promas - optimal återhämtning på jobbet

Intro

Sveriges bästa återhämtning. Nu och i framtiden.

Med en unik kombination av massage och mental träning varvar anställda på förskolor, sjukhus och kontor ner i Promas återhämtningsfåtölj. På många arbetsplatser runt om i Sverige arbetar man idag med Promasmetoden, som bidrar till att energinivån hålls uppe hela dagen. Dessutom bidrar metoden till livsbalans och minskad stress. Promas och Wilson Creative har haft ett nära samarbete under många år. Vi har tagit ett grepp om det strategiska kommunikationsarbetet. Under åren tillsammans har vi tagit fram en ny identitet, skapat och utvecklat Promas webb, annonserat både digitalt och i print, producerat rörligt material, skapat engagerande innehåll i sociala medier, skrivit artiklar och mycket mer.

Identitet

Ny grafisk profil

Promas identitet är framtagen för att ge skandinavisk, professionell känsla, utan att för den delen upplevas tråkig. Företagets återhämtningskoncept är forskningsbaserat och återhämtning kommer bli en viktig fråga för hållbara arbetsplatser i framtiden. Det är något vi har tagit fasta på. Logotypen består av ett abstrakt P i en cirkel, men i symbolen kan man också se en paus-symbol samt en framåtriktad pil. Färgpaletten består av ett antal mättade nyanser som skapar ett harmoniskt uttryck. Typografin är mjuk och välkomnande, men ändå seriös. Helheten andas kvalitet och trovärdighet.

Promas logotyp
Promas logotyp 2
Promas logotyp 3
Promas logotyp 4
Promas färgschema
Promas typsnitt
Promasmetoden
Promas pikétröja
Promas annons
Promas fåtölj
Promas mönster 1
Promas mönster 2
Promas sömnmask
Promas copy1
Promas copy2
Promas man i fåtölj
Promas bilstripe
Promas jubileumslogotyp
Film

Filmer som inspirerar, utbildar och säljer

Under åren har vi hjälpt Promas med alltifrån inspirerande animationer till krispiga produktfilmer och mer omfattande utbildnings- och föreläsningsmaterial.

Webb

Promas.se

Ett tidigt projekt i samarbetet med Promas var att bygga en helt ny webb. Webben behövde ett lyft både i design, funktion och struktur. Mycket information strukturerades upp och konkretiseras för att förtydliga Promas erbjudande och koncept. Dessutom har vi byggt snygga funktioner där Promasfåtöljens kvalitet, design och funktioner lyfts upp genom en 360-modul och en funktionsmodul som på ett visuellt sätt visa fördelarna med fåtöljen. Sajten uppdateras och utvecklas löpande i nära samarbete med kund.

Besök Promas.se

Promas webb
Digital Love

Data, analys och konvertering

Promas har ett Digital-avtal där vi hjälper till med alltifrån analys till annonsering i digitala kanaler. Vi mäter och optimerar hela tiden Promas webb – vilka besöker sajten, vad de gör på hemsidan och hur vi maximerar antalet konverteringar. Vi analyserar också Promas sociala medier, hur stor spridning och vilket resultat deras olika kampanjer ger samt hjälper dem att optimera trafiken från Google. Resultatet är att Promas idag har en bra bit över 1 000 000 visningar per kvartal, bara på sociala medier, och mer ska det bli!

Promas grafik
Elin Bergqvist, Projektledare Wilson Creative
Promas fåtöljen in action