Projekt

Guldfågeln - kyckling till vardag och till fest

Intro

En vardagshjältes digitala närvaro

Guldfågeln, ett familjeföretag i tre generationer, har sin bas på Öland och är en av Sveriges största aktörer när det gäller svenskproducerad kyckling. Sedan starten 1975 har Guldfågeln AB byggt upp ett starkt varumärke som står för pålitlighet och ansvarstagande inom livsmedelsindustrin.

Wilson Creatives huvudsakliga uppgift är att stärka Guldfågelns digitala närvaro. Detta inkluderar att utveckling och underhåll av en användarvänlig och inspirerande webbsida, guldfageln.se, som effektivt kommunicerar företagets värderingar och produkter. Förutom webbsidan hanterar vi även flera sociala mediekanaler, där vi skapar engagerande och relevant innehåll som speglar Guldfågelns varumärke och attraherar både befintliga och potentiella kunder. Vi arbetar också med SEM, alltså sökmotormarknadsföring, för att se till att Guldfågeln syns på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Guldfågeln filmutdrag Starta uppspelning
Guldfågeln filmutdrag Starta uppspelning
Guldfågeln filmutdrag Starta uppspelning
Starta uppspelning
Guldfågeln Grillfest Sociala medier
Guldfågeln majskyckling
Guldfågeln sommarsallad
Guldfågeln Asiatisk wok
Guldfageln.se

Recept på en bra webbsida

Vad ska vi äta till middag ikväll? Denna ständiga fråga får sitt svar på guldfageln.se, en verklig hjälte i vardagen för alla som söker inspiration till god och enkel matlagning. Webbplatsen erbjuder en omfattande receptbank som ständigt uppdateras med nya och spännande rätter. Oavsett om man letar efter något snabbt och enkelt eller vill imponera med en mer avancerad rätt, så finns det alltid något att hitta här.

För att möta dagens digitala vanor har vi optimerat webbsidan för mobilanvändning, eftersom vi vet att många söker recept direkt i sina telefoner medan de är i köket. Webbplatsen är lättnavigerad och designad för att ge en smidig användarupplevelse, oavsett om man surfar från en dator eller mobil enhet. Vi har också integrerat smarta funktioner som möjligheten att spara favoritrecept och skapa inköpslistor direkt från webbplatsen, vilket gör matplaneringen ännu enklare.

Genom att kombinera smart design med funktionalitet och inspirerande innehåll har vi skapat en digital plattform som gör att Guldfågeln når ut till sina kunder och hjälper dem äta gott, nyttigt och varierat.

Guldfågelns webbsida i desktop- och mobilvy
guldfageln.se

Sugen på lite lättlagade och smaskiga kycklingrecept? Besök guldfageln.se

Projektledare Emmy Karlsson